Alla inlägg under juli 2011

Av madibasshiraz - 17 juli 2011 19:25


"Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv,
Så som jag älskar dig!
Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn, 
Du är en del av mig!"


 

__________________________

Karma it a bitch only if You are!

Av madibasshiraz - 15 juli 2011 15:27


Fredagem, hmmm, jo för visst är det fredag?!?! Det sa, precis som väntat, bara *poff* och så va första veckan över... Men jag e nöjd iaf!


   Red min Shira idag! Hann få in henne precis innan himmlen öppnade sig igen. Så det blev ett 20minuters pass i ridhuset! Hon gick kanonfint idag! Älskar när det är bara jag o min Shira! Ensamma i stallet och under ridpasset. Jag fokuserar så mkt bättre då! Skrittade och tränade halt och halvhalt! Sen för att pigga upp henne lite travade vi ca 5min! Gjorde8-volter och hon gick (nästan) som en smäck på yttertygel o skänkel! NAJS!

   På måndag kommer hovis och sätter på nya dojjer, sen ska det jäkla i havet börja ridas! Hoppas hoppas hoppas att vädret ändrar sig och det kommer massa med soliga sommardagar nu =)


 


Å sen, sen är det bestämt! Fröken Fransson förverkligar ytterliggare en av sina livsdrömmar! Så den 1november (senast) är det jag o min eLioT som flyttar och lämnar stan bakom oss o flyttar närmare Kärleken! Längtar! Så är det någon som vill ta över min lägenhet så är det bara att höra av sig! Det är en tvåa på ca55kvadrat, gammal takvåning med högt i tak (3,20). Urmysig lägenhet som det faktiskt gör lite ont att behöva lämna.. Men vi kommer få det ännu bättra i vårt lilla hus!


Snart kommer storasyster uppom en lite stund, dax att leka frisör igen!!! Sen ska jag nog till Farfar och fixa lite på mitt soffbords-projket! Har köpt en gammal sliten kista, som ska bli soffbord i nya huset! O sen ikväll blir det film- och hämtematsmys på Karlavägen och tidig sängång för imorgon o resten av helgen är det barnpassning på schemat!


Bästa livet

 


___________________________________

...still holdin' on, you're still the one!
The first time our eyes met - the same feeling I get 
Only feels much stronger - I wanna love you longer
... So if you're feelin' lonely don't 
You're the only one I ever want 

Av madibasshiraz - 11 juli 2011 23:23


Började dagen med att åka på återbesök till veterinären med eLioT... Men det blev ett ganska lyckat besök!

Diagnos: Borrelia

Ordination: Leva på som vanligt! Leka med sina älskade bollar och bada o busa så mkt han vill! MEN är han inte 100 "återställd" inom ett par månader, eller blir sämre igen, får vi en remiss ner till djursjukhuset i Helsingborg för en ny och undersökning/utredning!

   Så ja, jag är faktiskt nöjd!!! Ingen äcklig tollarsjukdom eller reumatism.

LYCKA!


   Mitt älskade vattendjur!


   Efter dessa lyckobesked blev det frulle i stallet och sen en uteritt med Shira och Isac! Så underbart att vara tillbaka i sadeln igen! Dock va det en miljard flugor som anföll mig och min Prinsessa, så jag måste nog införskaffa mig det där tyska dunder medlet mot flugor... För förr eller senare kommer Shira få fullständig panik på alla dessa flugor det är ett som är säkert =( Så innan dunder medlet har införskaffats, tror jag nog att min flicka får vila... Det va verkligen olidligt för henne, och mig för den delen ;)


 

Hon & Jag ... Jag & Hon   


   Ringde och bokade "visning" idag oxå, så imorgon ska det nya hemmet inspekteras! Hoppas det är lika bra som det verkar! Hade vatt skönt att få lämna stan och alla puckon som härjar här!


   Avslutade denna GRYMMA dag med Dinner på Bånken med Johanna och Elin. RixFM festival var i stan ikväll och det gäller att passa på att gå ut när det väl händer något någorlunda skojj i stan! Vi lyckades dessutom få värsta lyxbordet och fick käkade goemidda o lyssnade till "festivalen" samtidigt! Urmysig utekväll med bästisarna mina

   Nu väntar en kvällspromenad med min (förhoppningsvis)friska vovve och sen några sköna timmars sömn! Imorgon är ännu en stor dag, gäller att vara utvilad och pigg!  Så Natti Natt!


Ni gör mig lyckligast!  


__________________________

"Have you ever sat in silence

and listened to the fight between

your head and your heart..."

Av madibasshiraz - 10 juli 2011 21:49


Hemma igen!!! Underbara Falsterbo är slut för den här gången! Ännu en fantastisk hästsemester med de absolut bästa av hästvänner att komma ihåg för alltid! Ni är bäst Töser!!! Galet mkt skratt, efterlängtad shopping, härliga myskvällar med rosé och en massa hästtragg... detta toppas sedan med mkt mkt snygga hästar och ekipage! Lever ett GALET bra liv! 

   Nu tänker jag njuta av 3 veckor semester med mina älskade djur, familj och vänner... Smida planer inför framtiden o checka in vårt ev. nya boende, men jag ska framför allt fortsätta med att må så här fantastiskt bra! 


Shiras nya outfit!

Bästa köpet på årets FSH-shopping!  


_____________________________

Jag vet att jag döljer en sanning,

att längtan inte leder någonstans...

Som ett sista kapitel som jag förälskat mig i!

Jag vet att jag döljer en sanning,

att väntan inte leder någonstan...

Så Älskling hör på;

- Jag tar steget ur vår sista dans.

Melissa Horn - Vår sista dans

Av madibasshiraz - 6 juli 2011 22:53


Jippedidooo =)

   Sitter i en numera nystädad och essad lägenhet, allt inför Falsterbo är packat (4väskor för 3dgr känns rimligt va?!), 1,5kg godis är inhandlat, eLioT är hos familjen för några dagar semester, Vovlon är nyessad inför vår första roadtripp tillsammans, kontot påfyllt inför Falsterbo shoppingen, hmm, vad kan jag ha glömt... JOOO rosévinet och de där smarriga ciderna, men det ska inhandlas imorgon efter sommarlunchen med jobbet, för sen....

SEN kl 15,00 SHARP stänger jag ner min kära jobbedator, plockar undan på skrivborder och stänger dörren ordentligt till mitt kontor för då mina kära vänner börjar äntligen SEMESTERN 2011 =) O jisses Amalia vad jag läntat!  Ska iofs "bara" klara av min 3dje rappoteringsdag oxå =S Hoppas det går lika smidigt och är lika roligt som de andra två boksluten va!!! Love my "new" jobb!

   MEN FATTA!!!!  att imorgon vid den här tiden har jag intagit en flaska rosé, tittat/njutit på/av den öppna träningen och Fröken sitter nog med alldra största sannolikhet i gullehusvagnen o traggar & skrattar massa med mina goa hästvänner och mår med ännu större sannolikhet så där jäkla otäckt och jäkla i havet välförtjänat bra =P


Nu börjar semestern och det nya livet kan ta fart... Nu kör vi! Woppedidooooo =)



Snart är det verklighet igen,

snart är jag tillbaka där jag hör hemma!

På min älskade Prinsessas rygg tillsammans på nya äventyr! 


______________________________

I'm in love -  and always will be <3

       



Av madibasshiraz - 3 juli 2011 08:59


Söndagsmorgon... hängig/febrig, + att all saknad bubblar upp, har klumpar i magen, oro och de där gnagande/tärande tankarn snurrar runt runt runt. De senaste veckorna har verkligen bekräftat det jag länge sagt och trott, att utan hästar i mitt liv blir jag fullständigt puckad i skallen =) Så låt detta bli ett löfte både till mig och till min omgiving för framtiden: JAG SKA ALDRIG NÅGONSIN VARA HÄSTLÖS!

   Hästar, ridning, skötsel och de där otroliga mystunderna 650 rent guld är vad som gör mig till mig. Utan allt det är jag en helt annan och betydligt mer olycklig och faktiskt helt puckad människa!

Så jag upprepar: JAG SKA ALDRIG NÅGONSIN VARA HÄSTLÖS! 

   1 vecka kvar sen är jag äntligen tillbaks där jag hör hemma, där jag är menad att vara och där allt Fröken SnubbelTrubbel-trubbel försvinner! Tillsammans med min Shira


Helgen har hur som helst varit god! Fredagen spenderades med Linda o Johanna, planering för Falsterbo stod på schemat men det uraratade till någon form av bölkalas... Mkt känslor, tankar och funderingar... Men trevligt va det, baota trevligt! Ganska tidigt avslut iofs, men hemma väntade ju Prinsen på mig!!!

   I går va det äventyr med Veronika och hennes pojkar (hästar naturligtvis) Pepper o Joppe som stod på schemat! Allt gick kanonbra tills Joppe bestämde sig för att kicka sin Matte... Så swisch sa det o så bar det iväg till akuten =( Veronika har numera kommunens största lårkaka och går som en tant på 90+, MEN som tur va är inget "skadat" och hon kommer snart bli pigg som en lärka igen! Kvällen bjöd på mys med Stora Syster, sedan en helkväll med Veronika & Johanna...

-Sch, I' under cover =)

Avslutade det hela med att vara fyllechaufför åt Stora syster & Dennis och den spontant inbjuda Vera =) 04,00 NATTI NATTI!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


I:a gången jag red Everth von Bus!  


   

Provridning nr 2 och jag var toltalt SÅLD! + dagen då han flyttade hem!  


Redan från början var det bestämt att jag skulle älska dig...

Så där på riktigt och med hela mitt hjärta. Redan från början va det bestämt

att du skulle förändra mitt liv, redan från början gav jag dig mitt allt

och jag drömmade drömmar om vår magisk framtid tillsammans...

Redan från början gick det ett lyckorus genom mig vid bara tanken

på att du var min och jag var stoltast i världen över att få kalla mig din! 

Nu är du förevigt borta och du tog den största delen av min med dig...

Hatar att behöva vara utan dig!

   Hatar att sakna, hatar klumparna i magen och jag hatar

att det aldrig tycks blir lättare, hatar att hur mkt jag än försöker jag

kan inte lära mig att leva med saknden... 


     

önskar att du fanns kvar


 _________________________________

Gubben i lådan - Daniel Ryan Adam

Jag vägrar inse - men du sviker mig alltid!





Presentation


Caroline [hjärta] Shira

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards