Alla inlägg under augusti 2011

Av madibasshiraz - 21 augusti 2011 20:21

                          

Söndag!!! Igen?! Ja, det är inte klokt att det redan gått en hel veckan… men uppenbarligen så flyger tiden fortfarande bara förbi lilla mig och det tyder ju på att jag fortfarande har det för jäkla bra, överlag lixom!!!


   Bara torsdagen och lördagen som bjöd på lite tuffa timmar =(

Torsdagen höll på att utvecklades till en tvättäkta skittorsdag, men jag lyckades lura mig runt crap!-känslorna o somnade med ett litet leende på läpparna trots allt den kvällen!

   Framåt eftermiddagen smög sig nämligen en light migrän på mig, det va en allmänt seg/lugn dag på jobbet, saknaden smög sig fram igen, saknad massvis av saknad, nygamla tunga besvikelser och erfarenheter ”trillade” över mig o jag blev samtidigt så jäkla trött på att alltid blir så där, att jag alltid tillåter mig själv att hamna på "avbytarbänken", o framför allt att jag aldrig lär mig/hittar modet att säga ifrån när något är käpprätt åt helskotta utan bara håller tyst o går snällt åt sidan och ur vägen =( PUCKO, PUCKO, PUCKO CACCA =S … Dessutom och till råga på allt det så var det ekotomt hemma i kylen o skafferiet på mat o gottis… Så ja, torsdagen höll på att utvecklades från veckans bästa veckodag till en helt regelrätt jäkla SKITTORSDAG!

   Men eftersom det finns lite nyfunnet krut i den här tanten, bestämde jag mig för att inte låta skitdagen get me down… Nix Pix! Så jag svalde ist ner en eaze o vilade 5 på soffan, valde bort (eller ignorerade iaf för en stund) deto de som tar mer energi o glädje än det ger, shoppade lite nya prylar till Shirizen o rymde upp till min Kärlek och spenderade någon timme med Hon som betyder allra mest!! På vägen hem handlade jag massa gott käk o en stooor påse smågodis till bara MIG! For hem o lagade massvis med god mat, gick lös på godispåsen, lät tankarna dra iväg en stund och somnade sedan med mitt sedvanliga lilla leende på läpparna!

   Det lönade sig att än en gång att inte ge efter o give up and give in… För nu serru, nu det är färdigt med sånt =)

Kämpar fortfarande...  


Å fredagen blev en supermysdag! Jag hade dunder fredagsmys med min Kärlek o sen väntade filmmys på Karlavägen! Orkade ju inte direkt tömma den monsterpåse med gottis jag handlade torsdags, så tog jag nya tag på det uppdraget vilket iofs gick sådär =S

I går va det först utsläppp av hästar i Wä med LillaSyster o sen systuga med Finaste StoraSysterYster! Sydde kalasfina hissgardiner till henne! Så nu har jag övat upp mina syfärdigheter och är redo för att på börja alla tyg-projket till huset =) O efter en kvällsrundan i stallet blev det en ensam lördagskväll med min eLiOT…


Vad gäller Fröken Shira har vi, i fredags, genomfört vårt första riktiga dressyrpass sedan sommarlovet =) O jisses Amalia vad jobbigt det va! Tränade som sagt mkt "smidighet" och igångsättningar... det va jobbigt tyckte min älskade Flicka, o jag oxå för den delen! Avsutade med lite härligt galopparbete! O även om träningsvärken är ett grymt faktum ;) kan jag inte med ord beskriva hur lycklig, glad och tacksam jag känner mig över att äntligen ha en häst att träna och utvecklas med! Sen är det ju inte vilken häst som helst, nixpix det är ju VÄRLDENS FINASTE LETT!

 

   I lördagskväll tog vi en lång PW med Linda & Ghana! Vi skulle ut o jogga, men BäbisLinda o Jag traggade så mkt så det blidde en PW ist =) Härliga Linda! Helt ovetandes om det, så räddade hon verkligen min lördagskväll! Jag var ordentligt ledsen o besviken på människosläktet när jag åkte till stallet, men hon räddade verkligen min kväll! Så baota tack för det bästaste du, Linda!


Avslutade helgen på absolut bästa tänkbara sätt! Red en tur i skogen (Uddarp) och hade min eLioT med mig lös så han fick springa o busa hela rundan! Lyckligaste hunden o Lyckligaste Matte! Å vilken otrolig känsla att sitta på min ena Kärleks rygg medans min andra Kärlek springer runder och verkligen lever livet! Finaste Kärlekarna mina 


 

Drömen som blev sann!

Bästa, Finaste o Underbaraste Pälsklingarna!

Av madibasshiraz - 19 augusti 2011 22:12


Fick idag bilder (och har även hittat annonsen på nätet!!!) från Stall Roempke (Sofie Roempke som hämtade hem min Prinsessa från Lettland). Fick de två bilderna som va på Shiras annons och som fick mig att tro på kärlek vid första ögonkastet... Kolla bara in min lilla lilla bäbishäst;


Det va bara den här bilden på första annonsen!

Så den va den här lilla Prinsessan jag föll för!


      

Nu, 1år och 2månader senare. Tadaaaa!

 6cm högre, 2täckestrl större och en rejäl tösabit!


Denna bilden uppdaterades annonsen med ngn dag senare!

Lilla Lilla Ängeln min!

Tänk så liten o bäbis hon va...


Ikväll hade vi ett ridpass i ridhuset! Det blåste, knakade och levde jäkel i plåtväggarna, men min Shira va tok peppad o laddad inför lite trimmning!

   Lite styvt och stelt, men hon är ändå det finaste jag har! Jobbar mkt med igångsättningar, mkt volter och serpentiner för att mjuka upp och få igång Tösen! Hoppas at övning ger färdighet och att det efter några sådana pass börjar kännas bra igen!

   Invignde btw mitt Hello Kitty-schabrak idag med de nya grå lindorna, "rosa" nosgrimman och hennes 1års paket (länkpannbandet med rosa swarowskis)... O gudars skymning vad sötnöt hon blev! Finaste Finaste Ägeln min!


       

Låt hela världen rasa, bara du står kvar vid min sida!  


_____________________________________

Det känns i hela kroppen när man hittat så rätt!

Av madibasshiraz - 17 augusti 2011 21:39


Vaknade dundertrött imorse till en ganska grå o tråkig onsdagsmorgon =S Men som ett steg i min nya tankegång/verksamhet så bestämde mig BUMS att detta minsann skulle bli en riktigt kick-ass-bra-onsdag, oavsett vad lixom!

   O ja, ta mig tusan så blidde de det också! Bra dag på jobbet, härliga timmar i stallet, en skön uteritt med Linda & Ghana och Nathalie & Milo o såklart lite mys med min finaste eLiOt!


   Idag inleddes så projeket Hubertusjakt! Uteritt o joggning stod på schemat!

Vi värmde upp våra skönheter ordentligt först o sen begav vi oss av på ett joggingpass i skogen! Ett sjukt bra sådant, Shira uppförde sig som vanligt väldigt fint även om hon stundvis hade en intern kapplöpning mot Ghana och lite Drak-fasoner mot Milo... Men i det stora hela är jag nöjd med dagens tur!

Hon traskade på ordentligt med ett bra "engagemang"  med bakdelen, även om jag stundvis fick upplysa henne om att hon hade en rumpa oxå som behöver jobba lite sådär ibland =P Men förövrigt var hon mjuk o fin för skänklarna o stundvis fin i handen! Det går stadigt framåt! Lyckliga Jag som får ha en Ängel som Hon!

   Så nu har uppladdningen inför Jakten verkligen börjat o vi är tokladdade alla fyra, eller nja, jag o Linda iaf! Våra flickor blir nog det oxå, tidsnog, när all den värsta mjölksyreträningen är över! Ser verkligen framemot detta lilla "äventyr" o som vanligt ser jag minst lika mkt framemot allt som ska förberedas och donas med innan själva Jakten


Men nu ska denna kick-ass onsdagen avslutas med soffläge o lite kakkräng =) 



"...som en ström i ditt hjärta, du känner att du lever

allt i livet känns så bra o rätt!"

 

Kunde inte sagt det bättre själv... så jag lånar de raderna!

För det är precis så det känns o det är precis så det är!


Av madibasshiraz - 16 augusti 2011 21:35


Har verkligen hittat Kärleken i mitt lic <3

Lyckligaste jag!

Är så initusanshimskans jäkla glad att du finns!




M.M

Av madibasshiraz - 16 augusti 2011 08:43


"I believe that everything happens for a reason.

People change so that you can learn to let go.

Things go wrong so that you appreciate them when they're right.

You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,

and sometimes good things fall apart so better things can fall together!"

Av madibasshiraz - 15 augusti 2011 21:47


Dagen började lite småsegt... men det repade på sig må jag säga, mest tack vare stans helt klart gulligaste Tant!!!


Gick min vanliga lunchrunda på eLioT o träffade på världens sötaste lilla Tant (typ jätte baota gammal dessutom)! Hon tvärstannde med sin lille käpp, ögonen lyste upp när hon fick syn på mig o vovven och så utbrast hon högt o tydligt:

- vilken ovanligt vacker hund!

Vi stannde hos Tanten, o vi stod och pratade i en bra stund om hur fin hon tyckte han var och hon tog knappt ögonen ifrån eLiOt under hela den tiden! Sen när vi skulle gå ville Tanten tvunget klappa den otroligt vackra vovven förväl... O min älskade lilla eLioT satte sig så fint brevid tanten och lät henne klappa honom en go stund! Vilken dunder Tant, sen tog hon sin lilla käpp o sin söta handväska och traskade vidare! Vilken tokmysig liten tant o jag är verkligen sååå stolt över min finafina duktiga hund!

   10 minuter senare blev dagen ännu bättre... Det plingelingade i telefonen och det var den trevliga tjejen som var och tittade på lägenheten för ett tag sen o gissa vad?! Hon o hennes trevlig sambo ska ta över denna lägenheten, k'nns hur bra som helst! Så nu är det verkligen på gång! Snart lämnar jag stan!  

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!

   Allt är därmed bokat o klart, ut,- och inflyttningsdagar är klara, möbler sålda och Fröken är helt redo! Helt redo att dra =)


För att toppa av dagen så har jag dessutom tillbringat hela kvällen med Shira! Hon fick flytta in idag, så det var massa att ordna med i stallet! Älskar mitt hästliv! Spenderat massa timmar i stallet med att dona o grejja, fixat mat i de nya fina spannarna och så klart, traggat massa med bästa stallkompisarna!


   Nu är livet verkligen back-on-track o allt är precis som det ska vara, nja där är en liten detalj kvar men...! Men en dag blir det oxå som det är menat att bli, det vet jag och jag är inte det minsta orolig över att det inte ska bli precis så som jag vill o önskar! Nu ligger det en tokspännade höst framför mig och jag är redo för vad what ever it har att erbjuda! Feel on top of the world! 


Världens vackraste vovve!

Tanten hade verkligen rätt =P

   

Bäbis eLiOt




   

   

Stiligaste eLioT   


   

Av madibasshiraz - 14 augusti 2011 10:39


Vakande som världens lyckligaste flicka idag! Tänk så inihelskottasjäklagalet BRA jag äntligen fått det! Har de bästa bästis vännerna, bästa stallkompisarna, finaste familjen o de absolut bästa pälsklingarna som finns! Mmm, det är lätt o vara världens lyckligaste och springa runt i lägenheten med ett sånt där fjånigt, astöntlig o löjligt leende... Men jag kan inte hjälpa det! Fröken är verkligen LYCKLIGAST!

Jepp, tjats all! Ville bara notera detta, så jag på en grå o tråkig tisdag kan gå tillbaka läsa detta och bli sådär Cacca-glad igen!!!


SPARKS (really do) FLY!

 Älskar dig, 1000ggr om o om igen!


   

Av madibasshiraz - 13 augusti 2011 09:46


Caroline af Ugglas - Så gör jag det igen
"Så gör jag det igen" 

Ovido - Quiz & Flashcards