Senaste inläggen

Av madibasshiraz - 9 april 2016 22:37


Ni kan fortsätta försöka knocka mig, ibland, lyckas ni kanske få mig på fall... Men ni lär inte hinna till 10e innan jag är uppe igen! Ni kan INTE knäcka mig!

Ni vann inte denna gången heller! Jag känner mig inte besegrad utan jag känner tacksamhet! Tack för ni återigen visade mig era sanna sidor, tack för ni återigen bekände hennes färg! Tack för ni gav mig bekräftelse på att mina tidigare beslut varit 100% rätt och tack för ni gör mina framtida beslut sååå enkla! Tack för Er falskhet, elakhet o ert onda sätt! Tack!

En dag, en dag kommer sanningen fram o då ja då skulle jag inte vilja traska i dina skor! Trust me, i know what karma is all about!

Words of today!

ANNONS
Av madibasshiraz - 19 mars 2016 20:35

Jepp, You heard me !!!

Idag har vi dansat tsm igen, jag o min finaste Magiska! Inget avancerat, tänk Er skoldisko i 2:an, vaggandes från sida till sida o kände man sig riktig modig slog man till med en snurr mellan vaggen ;)
I mitt o Shiras fall innebar dagens pass: uppvärmning, lite skänkelvikning, öppna, fram,- och bakdelsvänding och GALOPPA!
Det sistnämnda blev lite för mkt för Magiskan som fullständigt freakade ut i glädjefnatt! Kul så jävla kul :)
Efter vi fått ordning på torpet gungade vi fram i galopp i ridhuset, varv efter varv... MAGI <3
30 min red vi(utöver uppvärmning).
Efteråt skrittade vi ut en liten sväng! Nöjda, glada, toklyckligs med lite frustrerade båda två....Vi har en lång väg tillbax, men det gäller o lägga frustrationen åt sidan o bara blicka framåt o se möjligheterna i detta! Fru tränare är med i matchen igen, M rastar Magidkan i skogen och jag har en plan för dressyren! Oh, nu ska vi bara hejda oss och skynda långsamt men DET ÄR SÅ JÄÄÄÄÄVLA KUL ATT VARA TILLBAKA I SADELN IGEN :P

Tillbaka i sadeln!!!
Nya stövlar o nya byxor *love tjem*

Efter dans kommer mys <3

ANNONS
Av madibasshiraz - 17 mars 2016 20:28

Idag gjorde vi vårt första pass på eeeevigheter! Ljuvligt, ljuvligt var ordet!

Vi kastade på utrustningen i begav oss ut i skogen! "Lilla" rundan stod på schemat, ca 40 min lång! Lagom tänkte jag då hälften är skrittväg!

Summan av kardemumman!?!? Jodå, snart 6 månader utan dressyrtrimm det har respekt med sig... Jag KAN inte förvänta mig att hon ska vara lika fin nu som innan jag blev sjuk. Då hade det ju vatt fel på vårt träningsupplägg... Men jag måste ändå ge henne cred för hur fin hon är trots förutsättningarna! Hon är possitiv o på och ger mig allt! Det är skönt och svinkul! Men det är klart hon är stel o styv, but het, vad gör det hon är ju GULD ändå!

Så istället för att bli frustrerad o SKITLEDSEN över allt vi tappat o missat tänker jag om o tänker, ur vår nya synvinkel, rätt!
Jag ser det som vi har en chans att börja från noll, göra om o göra rätt!
Jag har en plan i hjärnan, ska försöka få ner den på papper snart o sätta fart!
Men för nu, njuter jag som FAN av att jag idag ridit min alldeles egna Sessa! Travat längst grusvägarna o galopperat i solskenet över åkrarna! Livet börjar sakta återfå sin forma glans :)

Det tar sig, lite o lite!

Imorgon syns vi på dressyrbanan :)

Påväg ut igen,
ÄNTLIGEN!!!

Av madibasshiraz - 16 mars 2016 08:28

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE MAGISKA <3Av madibasshiraz - 13 mars 2016 17:54


Mådde värre än pisspannkaka i fredags :( Mr Right gick hjälpa till i stallet o kvällen spenderades på soffan :( Jävla skit... Men jag var uppe med tuppen i lördags, M rastade Shira till mig. De tog en lång runda i skogen! Shira såg så nöjd ut när de kom tillbaka. Värmer gott i mattehjärtat! <3

Efter det tog vi en långtur i Bokenäs tsm med R&M + Klas o sen grillade vi korv på föräldrarnas veranda i solskenet! Toppen dag! Toppen dag!
Mellomys o förberedelse inför kommande utmaningar resten kvällen! Ja jag sa ju det, toppen dag!

Idag har jag o Mr Right varit o shoppat lite på fm! Ätit ute o bara njutit av att vara tsm! Härlig fm med min jordklotsfavorit!
Nu soffmys, tvätteri och sen matlagning!

Världsklass helg! Bunkrat, laddat o alstrat så tokmkt med energi så det bara SKA räcka hela veckan! Det bara SKA räcka hela veckan, simpel as that!

Kommande vecka hoppas jag på att komma igång med ridningen! Målet är ett dressyrpass och 2 uteritter! Vi får se hur det går, men viljan är av stål o längtan enorm!

Kompisarna på äventyr!
Klas visar Tino hans fd jaktmarker!

Familjen Knas <3
Mina fina pojkar som fyller mig med energi! Så glad att ni finns !

Av madibasshiraz - 9 mars 2016 17:30


Jobbat 50% i ett par dagar nu. Det känns skönt, kul att vara på G men det är tufft! Mkt intryck o mkt för hjärnan att hantera. Men det SKA bli bra!

Fick sjuuuukt roliga nyheter idag! Fick mig att tända till ordentligt o verkligen vilja jobba stenhårt framåt! Å med att jobba stenhårt menar jag konstigt nog att göra raka motsatsen. Jag ska andas lugnt, jobba lagom, träna på i samma tempo som jag gjort en period nu o Shira får fortsätta med en lugn period... Jag ska vila mig i form helt enkelt! Det är min medicin och enda vägen för mig mot målet!

Ses vid målsnöret!!!

Av madibasshiraz - 4 mars 2016 12:33


Började dagen med ett bra samtal med min läkare. Så på måndag går jag äntligen tillbaka till jobebt igen,

men vi börjar lite lugnt o försiktigt med 50%. Jag ska fortsätta på mina meduciner och samma dosering som nu,

men får jag fler anfall eller känner mig sämre kommer/kan vi justera upp doseringen lite. Men jag ska verkligen göra vad jag kan för att stå kvar på den dosering jag gör idag. Vid ev anfall tar jag en annan pilla och så ska jag nog klara ut anfallen som, förhoppningsvis bara kommer bli färre o färre!

Så jäkla glad så det är svårt att sätta ord på det =)


Tog Shira på en skogstur för att fira de goda nyheterna! Hon är min finaste vän den där Magiskan <3


 


I em ska jag o Mr Right ta oss en tur till IKEA. Ska bli mysigt, vi käkar kvällsmat där uppe shoppar lite nytt till vårt "nya" sovrum o hall och sen far vi hem för regelrätt fredagsmys! Lycka är att INTE vara särbo, lycka är att INTE ha 60mil emellan varanda... Lycka ÄR min Mr Right <3


Nu ska jag vila en stund, sen baka lite scones till Han kommer hem. Lite fika, sen åter till Shira o pysslar om henne inf natten sen far vi mot Älmhult!


Tjipp!

Av madibasshiraz - 3 mars 2016 21:58


1-2 veckor, sen får jag börja rida igen! Wipedidooooo fucking dooooo!!!
Iofs bara börja lite lugnt, men ni kan ju fethajja att den här Fröken o hennes Magiska kommer att dansa röven av sig såfort slutgiltigt OK från Fru Sjukgymnast! Max 14dgr kvar!
Får helt studs i benen o fnitter i näsan när jag tänker på det! 14 dagar!!!

Snart älskade Du, snart!

Livsglädje deluxe!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se