Alla inlägg den 30 september 2010

Av madibasshiraz - 30 september 2010 10:33


Igår checkade jag ut från jobbet lite extra tidigt, stack hem lite snabbt o käkade o sen mötte jag upp BFF i stallet för en skogspromenix med min lill Shira o Isaac!

Shira var duktig (precis som vanligt) och traskade på bra med det samma! Trots traktorer och övrigt stimm på stallplanen! Inga konstigheter att Matte va på ryggen längre! På hemvägen testade vi lite trav först en bit på grusvägen och sen på vallen, vilket resulterade i att vi fick gråta en liten stund i stallet igår igen... Dock inte av ngn tråkig anledning utan att Shira helt enkelt är HELT GALET FANTASTISK!!! Hon travade på som om hon aldrig gjort ngt annat och när Matte slappnade av för mkt på ryggen bara o satt o tramsade sig beslöt Shira sig för att testa lite galopp oxå!!! Ett par steg fick hon ta innan hon snällt bröt av till trav igen ;o)  Så nu har vi gjort det oxå, vilket innebär att vi har officelt flygit själva i skogen mha våra stödhjul iofs... men ändå ;o)

   Måste bara kommentera att hennes trav var galet härlig, jätte stor skillanad när hon kunde sträcka ut på rakspår, tillskillnad när vi har harvat runder på linan hela sommaren... Tror jag har sagt det förr, men jag säger det igen HON ÄR FANTASTISK!!!


Igår var med andra ord ännu en fantastick dag som Shiras stolta ägarinna ;o)

     


Lyckoruset över Shira smittar av sig och just nu mår vi galet bra, hela lilla familjen! Det har varit en kanon vecka och ikväll är det äntligen invigningspartaj på BFF's nya salong EGO! Spännande! 

   Sen imorgon är det iofs låååång bokslutsjobbedag men sen är det helghelghelg! Denna helgen blir det kvalitetstid med Mr Fjomp på lördag på fm o sen blir det dressyreftermiddasmys med Johanna o på söndag kommer vi förhoppningsvis iväg på lite höstäventyr till Stenshuvud med Elin & Co!!!

Sen måste det hinnas med ytterligare en flygtur med Shira i skogen!!!


Ovido - Quiz & Flashcards