Alla inlägg den 18 januari 2011

Av madibasshiraz - 18 januari 2011 16:59

 

Suck o stön, jämmer o elände...


eller nej så illa är det inte, inte egentligen... Jag har det fortfarande fantastiskt bra med bästa BFF'n, bästa Elinen, bästa familjen, bästa Shiriz och bästaste Fjomp!!! men det är GALET tisdagstråkigt ALLTID just nu!!! Har ingen som helst jäkla motivation till ngt alls *suck igen på den*...

   Dessutom är det pissväder utanför fönstret =( Vem fasiken önskade bort all härlig snö? Vem tusan önskade fram slaskiga vägar och lortiga bilar?! Inte va det jag iaf! Nej, mer minusgrader och framförallt MER SNÖ ÅT FOLKET =)


   Går o längtar som en gnu till lilla Trulsan kommer till slamptown nästa vecka och piggar upp vardagen ordentligt! Ser t.o.m framemot utgången som vankas med tjejligan samma lördag! Ett par timmar med härlig töntschlager på högsta volym med de bästaste hästflickorna är nog precis vad en uttråkad, uppgiven och lite små grinig Cacca behöver!!! Dessutom så närmar sig ju Göteborgs med storm steg, en helg helg med massa BFFkvalitetstid, hästar, hästprylar, hästfolk och hästsnack... En RIKTIG BFFhästhelg kan nog oxå komma väldigt väldigt lagom till pass nu =) Det är ju mkt skoj att se framemot, kan ändå inte låta bli att känna mig på tok för rastlös just NU för att det ska vara bra för själen =S Typiskt lilla mig oxå! Inget tålamod what so ever... I want it all and I want it now =)

 

 

'Cause time is running out...
and life starts wearing me out!'




  

   Dessutom känns det som det är helt fel årstid att ha en liten bäbisunghäst! Känns så trist att bara hantera henne i ridhuset, inte konstigt att hon (läs Matte) tappar tråden emellanåt... Vill ha tillbaka all snö så man kan ut o busa både på vallen och i skogen som lite omväxling till "all" ridhusträning! Nej, en liter koncentrerad energi och motivation önskas! Undrar just om det finns på Willys?!?!?  =P

Hoppas på att dagens playdate med lilla Nova kan pigga upp lite! Det behövs nog inför morgondagens dressyrpass, annars tappar nog matte tråden denna gången oxå =)


Ja, som ni hör... suck o stön, jämmer och elände ;o)


 



  

Tur att jag har Shirizen som piggar upp när det är januaritråkigt i vardagen,

Me love my Shira!



Ovido - Quiz & Flashcards