Alla inlägg den 7 mars 2011

Av madibasshiraz - 7 mars 2011 22:08


   ...av längtan till dig!


Hemma efter en ganska märklig dag =S APtråkig dag på jobbet... men eftermiddans aktiviteter piggade upp ganska bra faktsikt! Brudklänningsutproving på Atelje MB i Vinslöv! Mkt märklig känsla att stå där i brudklänning, men nja den dära riktiga känslan infann sig inte alls som tur var =P Har iaf provat ut VÄRSTA fluffkläningen till fotograferingen! Ska bli lite kul o leka modell med min älskade eLioT för en dag =)


   Efter det va det hem i 190, kasta i mig lite käk o sen rasta bästa eLioT för sen stod det ridning med bästa bäbisbus Shira på schemat! Mockade o fixade iordning i dunderfart, ju snabbare jag kan komma upp på hennes rygg desto bättre! Idag hade vi ett litet mjölksyre pass! Travade o galopperade i ganska långa intervaller, och det tog på båda våra krafter kan jag säga! Men det är en tapper liten häst jag har! Hon kämpade på bra och till slut "joggade" hon fint i båda gångarterna!!! Problemet är bara att hon är så himskans seg att skritta av! Hon rör sig knappt ur fläcken... så avskrittningen är nästan det mest krävande på hela passet =)

   Men man kan ju inte vara en stjärna på allt av naturen, så skritten får vi väl jobba lite extra på helt enkelt! 

   Ny "polishästträning" på G! Tror det va den 17 April =) Längtar redan, älskar att ha spännande saker att se framemot !!!!


Nu blir det lite måndagsmys i soffan! Får väl sitta/hänga på höger höft, för efter dunder vurpan på curlingen i lördgas är jag ordentligt blåslagen på hela vänster sidan! Typiskt SnubbelBubbel Cacca =P Ja, jag ska väl egentligen vara glad att jag bara "snubblade" en gång och kom hem från curligen i ett stycke, och med alla ben i behåll, inte vara en liten dunderklump alla gånger =)  



Bästa familjen <3


____________________

"Jag vill ge dig allt jag någonsin kan,

 jag hjärtar dig och det är sant."


Ovido - Quiz & Flashcards