Alla inlägg den 15 september 2011

Av madibasshiraz - 15 september 2011 14:15

Shit! Torsdag igen… this is absolute madness =)


Jaja, hur som så har veckan precis som vanligt bara flygigt förbi! Schåliga jobbdagar varvat med galna ridturer i ösregn och månsken, ”hopptävling” med Linda & Ghana o så ikväll då, där barnpassning för mina fina små systerdöttrar står på schemat!!!

   Det bästa med denna veckan är att jag är ledig imorgon! Så v 37 har två lördagar i min värld! Jag har det verkligen oförskämt bra just nu ;)

   Imorgon ska Shira först o främst få nya galoppaskor av Fru Hovis sen ska vi ut på en lång lång PW (inkl lite galoppa också, måste ju prova nya dojjsen), E&M påbörjar flytten så efter stallet ska jag ska bortom Åsum o lämna vårt släp till dem… Kl 16,00 ska eLioT vaccineras inför skolstarten(!) om nästan 3 veckor och sen, sen ska jag hem till Arkelstorp på fredagsmys och få höra allt om LilleBrors Skellefteå-äventyr! Kommer bli en kick-ass bra första Lördag!

Lördag nr 2 ska inledas med ett tidigt dressyr pass på Shira o sen ska resten av dagen tillbringas med E&M och flytta resterande bohaget till nya huset! Kommer bli en bra dag i bästa sällskapet <3

   Å på söndag ska jag, om det inte blir mer flytt/måleri, göra absolut inget alls! Bara sova länge, busa med vovven och tillbringa dagen  i soffan! Sen vill jag så klart ut o busa med Fröken Shira också, får se om jag kan övertala LillaSyster & Noppis att hänga med på en busrunda! Kanske t.o.m länge för Slottsrundan! Hmm, ja det tåls att tänka på!


 

Förhoppningsvis slipper vi flug/monster-utrustningen denna gången...

Men så här myspysigt vill Fröken ha det på söndag em!


Annars är det fina fisken här! Snörvlar fortfarande lite, men är helt klart på bättringsväg! Har lite små hyss för mig som tillsammans förkylningens bortfall ger massa ny energi!!! Så nu i helgen ska jag f-n ta mig t tag i att skriva det dära brevet som jag så länge gått o funderat på! Det är dags nu… har kommit fram till att det är det enda rätta att göra! Så det är bara att bita ihop, det läskiga första steget o sen skutta vidare! Sen vet jag inte om jag har modet just nu för att fullfölja fullt ut =S Men jag har iaf bestämt mig för att skriva det, och så får det skickas om tillfälle dyker upp eller lite extra mod hittas… Annars får det ligga i den rosa lilla lådan o damma! One step i taget lixom =P


Jag har förlorat en tävling,

men vunnit ett vad!

Har bestämt att stå helt utanför det där jag blir ledsen av

"jag saknar dig mindre och mindre - Melissa Horn"

Ovido - Quiz & Flashcards