Alla inlägg under augusti 2011

Av madibasshiraz - 31 augusti 2011 22:17

 

Dressyrträning för Linda Carlsson (http://tralopp.bloggagratis.se/) idag o Shira var…hmm, fantastisk! Träningen blev precis som jag önskat o tänkt, nu har vi massa bra att träna på tills nästa gång! Underbara älskade finaste lilla Shirizen! Är så ininordens solt över att hon är min!

Nått bra måste jag ha gjort för att förtjäna en sån Ängel


  


   Ville inte ha någon jox-träning idag, inga ”skumma” rörelser eller hukuspukus, bara en helt enkelt träning va det jag var ute efter! Ville framför allt träna att få Shira att gå ”rätt”, med rätt bjudning och rätt balans o framför allt så vill jag hitta känslan… Hitta vad det är jag ska leta efter när jag sitter där själv på o trimmar på banan! För utan det är det ju sen omöjligt att få röreslerna att fungera! Man måste börja någonstans, jag jag har betsämt mig för att börja här mitt på ruta 1!

   Vill helt enkelt bara ha lite guidning tillbaka till den dära grymma känslan och tekniken som en gång var min! Å skam den som ger sig jag ska få/ta tillbaks allt det där jag tappat, det är ett som är säkert iaf! Känner att vi redan börjat bli lite varmare i kläderna iaf! Så nu är det bara att tagga och kämpa vidare! Om vi inte hinner ut nu innan jul, så SKA vi iaf debutera på Gärds i vår! Vill visa upp min Stjärna för resten av världen ju =)

   Sjukt nöjd med träningen och Linda förstod verkligen vad jag ville träna! Kanonski med lyhörda tränare =) Tack Linda!


 

Den dagen var början på ngt stort... 


Har under veckan börjat planera lite för höst och vintern och precis som jag anade så behövde Shira en hel drös med nya täcken! Så jag dök in på rideaway’s hemsida och klickade hem lite nya kläder till Fisen Min! Vi brukar gå ihop ett gäng töser i stallet och ta hem nya täcken från England var höst och vår, betydligt bättre priser på hästsaker där bort (även inkl frakt kostnaderna). Inte klokt egentligen att det kan/ska skilja så mkt! Men jag är nöjd över den upptäckten och köper gärna kvalitetstäcken som HW till samma priser som skit-täcken kostar här hemma! Love HW =) Å efter ett träningspass som ikväll känns det lätt att spendera pengar på Fisen min! Hon är värd allt hon önskar sig o lite till!

   Har dessutom förhoppningsvis gjort några blocketfynd också, på söndag ska jag iaf iväg o checka in läget! Ofta blir det billigare att köpa hem nytt från England än köpa begagnat i Sverige, vilket bw är helt sjukt… Men tyvärr så är några av de täcken vi behöver slut i Shiras strl i England, så jag hoppas att jag kan blocket-fynda dem ist!

Shira ska inför hösten/vintern få följande;

·         Utetäcke, Amigo Bravo 250g med hals (svart o orange)

·         Utetäcke, Amigo 200g med hals (rött)

·         Ofodrat regntäcke inkl hals

·         Stalltäcke 300g,

·         Hals till innetäckena

 

Så kvar på önskelistan blir:

·         Randigt Rambo fleecetäcke (grått)

·         Randigt newmarket ofodrat stalltäcke (grått)

·         Reflextäcke, hittar inget i strl xfull dock =(

 

Sista kvällen i villan nu =( Vill verkligen inte alls flytta hem igen egentligen, men det är bara att snällt packa väskorna o bege sig hemåt mot staden igen =S  Men o andra sidan, snart är det ju dags för min Prins o mig att lämna staden på riktigt och flytta in i ”vårt” lilla hus! Så på med det dära leednet igen, fokusera om och åk hem för att fortsätta planera o så smått påbörja förberedelserna inför flytten! Åh tagga =) Städa, måla, packa… mmm, längtan!

   Så nu ska jag städa klart i huset, duscha och sen (som vanligt efter en träning) tok-krashlanda i sängen för att bege mig mot drömmarna =)


  

Ikväll är det lätt att vara lyckligast!

 

Av madibasshiraz - 30 augusti 2011 16:35

 

saknar...!

Av madibasshiraz - 29 augusti 2011 10:20


Det här med att bo i villa är min grejj! Tror dessutom att jag fått sisådär 10 extra vuxen poäng och jag känner själv hur jag växt som människa den senaste veckan =P

   Eller nja… så ”illa” kanske det inte är men faktum är att det är verkligen min grejj att bo i hus! Längtar nästan ihjäl mig tills vi får flytta in i vårt lilla hus! MysPys! O det där med vuxenpoängen stämmer också faktiskt, har nämligen hittat lite mod på senaste tiden och tagit tag i sånt som jag sååå länge velat säga och göra men aldrig vågat, ”velat” eller orkat! Rensat ibland det dåliga samvetet och ja, nu känner jag mig 10ton lättare, och ommöjligt, ännu gladare inombords! Så nu har Fröken C bara ett kärt(!) litet besvär att gå runder o fundilera, drömma och låta tankarna flyga iväg till!


"I know that I’ve got issues but You are pretty messed up to" =P


Hade en sjukt trevlig kväll i fredags! Flickorna o jag körde ett nästan-12-timmars-fredagsmys! Göran, Ove och Anders höll oss sällskap till kl 5 på morgonen! Inte illa pinkat för en PRO-medlem som mig! Hade riktigt mysigt och trevligt, god mat o massa av gottis, långa seriösa pratstunder och en heldel mindre serösa också (dom är nästan de bästa)! Men shit pannkaka vad tiden bara flög iväg för oss, men så är det ju när man har roligt… Gick till sängs vid 6 på morgonen och upp som en solstråle igen vid 10! Tjohooo!

   Tog ut Veronika på en långritt, med sällskap av Linda och Johanna, i lördagsmidda! Så härligt att ge sig ut ett mindre litet gäng och bara fortsätta traggeriet och flyga fram i trav längst grusvägarna! Underbara hästliv och underbara hästvänner

Shira uppförde sig som vanligt helt exemplariskt! Hon har aldrig varit ute på den rundan vi red och hon travade på ordentligt utan att bry sig det minsta om de studvis läskiga omgivningarna! Vi flög bokstavligen fram! Bästa BäbisBus hästen! Är så enormt stolt över henne och det faktum att hon är min alldeles egna lilla Fis! DreamTeam!

   Avslutade lördagen med att fixa iordning StoraSyster inför partajet de skulle iväg på och sedan lite bus med mina finaste systerdöttrar, innan blev det en ordentlig kraschlandning ”hemma” i soffan framför en film! En regelrätt myslördag mao!


Igår hade jag en heldag med bästis Elin! Lyllos mig att få ha en vän som hon, mitt guld!!! Vi körde norra skåne runt och shoppade, kikade och letade inspiration till våra hus! Elin & Micke flyttar nämligen också snart till deras nya hus, som dessutom bara ligger ett par kilometer bort från mitt! LYCKA! Tänk att jag o min barndomsvän ska bo så nära varandra igen! Ja, det här med att flytta ut till huset kommer bli början, eller fortsättningen rättare sagt, på ett galet bra liv!


Nu väntar en vecka full av adventures! Ikväll ska Shira o jag fortsätta med dressyren, på onsdag är det Linda-träning(!), sen ska vi ut i skogen och bygga upp kondis till/på oss båda två, hundkurs med Knas-Klas & Lillebror, utflyttning ur villan =(, Tjugotio-års partaj för SysterYster o så såklart en massa mys med eLioTen o Kärleken Min där mellan! Å sen tänker jag banne mig låta tankarna/drömmarna flyga iväg en stund sådär lagom till läggdax every kväll! Ser ut att bli en Bra vecka mitt i Bästa livet!


________________________________

"If You have to try that hard to make it work,

it isn't working!"

Just a hint, lixom =P

Av madibasshiraz - 26 augusti 2011 16:15

WOPEDIDOOOOOOOO, det är äntligen HELG =)


O med tanke på hur den här helgen ska spenderas så går det inte att ta minste på att jag är en riktig riktig hästtös!!! Nästan allt som ska ske denna helgen luktar det lite häst om =P

Ikväll vankas det fredagsmys med en liten drös av mina absoluta favorit hästflickor/bäbisar! Det blir riktigt traditionellt fredagsmys med taco på menyn *mums*

   Har även ordnat med lite dejter till några av oss! Johanna får Ove, Linda Anders och jag håller tillgodo med charmören Göran! Hoppas vi får en precis lika bra dejt som förra lördagen! Han var verkligen fantastisk då, den dära Göran =P Oh What a Night!

Jepp, det känns i den berömda lilletån; ikväll blir en fredag fylld av hyss med busiga, fnittriga, tramsiga och traggesjuka hästflickor =P Tagga!


Imorgon blir det långritt med Veronika o Linda! Vi ska bege oss av mot Slottsrundan (rider runt Ovesholm slott)! Ca 3år sedan jag red där, hoppas jag kommer ihåg rundan ;o) Mitt lokalsinne är ju minst sagt uselt så ja, det blir en spännande eftermiddag om inget annat! Sen tror jag att jag ska köra ut o överraska mina underbaringar till systerdöttrar på eftermiddag/kvällen! Mormor ska vara barnvakt, så det är nog uppskattat om MosterBus o eLioT kommer och trimmar upp kidsen en liten stund =P

Å på söndag är det dags för Linda & Ghanas lilla FölFan att visa upp sig och se vad han går för på fölvisningen! Har traggat mig till att få följa med som fölskötare! Ska bli roligt, har faktiskt aldrig varit på fölvisning tidigare!


Tömkörde min lilla BäbisFis igår! Ängel Ängel ÄNGEL! Vi skrittade mest bara (för att gå av lite ev träningsvärk) och så travade vi endast några enstaka varv i vart varv ;) Kul att se henne från marken o se hur hon rör sig! Verkligen inte alls otippat, men jag blev lite stolt o faktiskt aningen tårögd över hur fin hon blivit/är! Om jag nu bara ser till så att jag får ”rätt” vägledning och samtidigt själv jobbar hårt och väl med hennes/vår utbildning,  så kommer nog Shira bli en ganska maffig och imponerande Madame ute på dressyrbanorna! Min biffiga lilla Fis!

  Lite knackig(dock inte halt) i steget var hon iofs bitvis, precis som ute på vallen härom dagen, tror hon tappar takten emellanåt, hon har ju så mkt att tänka på på en o samma gång juh =P Huvud, rygg o så den där jäkla bakdelen som tydligen också ska hänga med!!! Men hon är ändå världens finaste LettPrinsessa! Ökar på B-vitaminintaget just in case och hoppas att det ger med sig när hon får bättre takt och bärighet!

   Har dessutom varit o pratat med Marie på StableStore så nu ska jag värma om Shirizens dressyrsadel! Det är verkligen tid för det nu, den sitter inte alls lika perfa som när den köptes förra sommaren! Har ju hänst en del i kroppsbygget, så att säga =P  Är verkligen ingen stjärna på det här med sadlar och hur de ska ligga, men jag gör så gott jag kan! Står på mina egna ben, klarar mig själv och löser detta efter bästa förmåga! Ska låna hem en mät-tjofräs av Marie och sen så ska hon fixa o trixa så det blir bra igen för min Prinsessa! O skulle det inte bli det får jag väl köpa ny sadel! Shoppa är ju lite Shiras grejj! Kommer väldans naturligt för henne av någon oförklarlig anledning!!!

Madibas ”Shopoholic” Shiraz, som jag skulle vilja kalla henne! O hon har verkligen urartat med sin shopoholic de senaste veckorna… Nya hoppsadeln hänger i sadelkammaren, dressyrsadeln ska som sagt värmas om, massage är inbokat, nya galoppaskor ska på inom kort + att hon har skrivit en lååång önskelista på nya vintertäcken från HW! Å ja, sen ska vi ju inte glömma att hon köpte paket till sin Matte också i förr aveckan, ny RaceSafe säkerhetsväst blev det! Ja, som sagt… det där med shopping kommer ganska naturligt för min Flicka… Undrar just vad hon fått det beteendet ifrån =P


Stormtrivs förövrigt som praktikant i Vita villan! Känns verkligen som hemma! Kommer att älska livet på landet =) Längtar, taggar o ser framemot flytten till drömmen =) Så ja, det är inget annat att göra än att fortsätter att le, vänja sig så smått vid att ha fjärilarna inneboende, må sådär primaskinka o njuta på så länge det varar! Är så där duktigt tvärsäker på hur/att allt kommer lösa sig så det är löjligt egentligen! Tokgillar nya atityden och känslan! You’ll see, It’s that brand new Me!

Av madibasshiraz - 24 augusti 2011 21:31


Mitt livs absolut största Kärlek <3

Tänk om allt annat hade varit så enkelt som livet med henne!

431 dagar sedan hon kom hem till mig

and she still takes my breath away, varendaste endaste dag!

Hon är något ut över det vanliga, hon är mitt lilla mirakel.

Tänker inte låta något komma emellan,

a love like ours is so hard to find!

Så jag håller hårt i min Flicka o tar hand om henne på allra bästaste sätt!

She's everything to me <3


          

1) Hello Kitty Prinsessan & Jag

2) Pussekalas efter ett mysigt joggingpass 


Finaste älskade hon!


                

Först Ståtlig Lett men sen tröttnade BusFisen på att var fotomodell!

Så bums in till maten ist =P


_____________________________________________________

I can't believe I finally found you!

Happy ever after, after all this time...

There's gonna be some ups and downs,

but with you to wrap my arms around I'll be just fine!




 

Av madibasshiraz - 24 augusti 2011 17:51


Damp ner i soffan efter jobbet... Galet trött i hela kroppen, alla muskler värkte, och skallen snurrade runt runt =( Feber är INTE min grejj alls =S

Sväljde ner ytterligare 2 panodil zapp, tryckte ner en mackis och försvinn bort i Tv:ns värld en stund! Bästa Grey's avsnittet idag...

   Vet inte om det va Zappen eller Meritih Grey, men 10 på soffan gav en ordentlig spark i rumpan och jag flög upp ur mystäcket som en brand New Cacca!

   Så nu bär det av MOT KÄRLEKEN! Ikväll väntar ett lagomlångt joggingpass med Linda & Ghana och Melle & Noppan! Bästa livet!


"You broke me..!

But I'm all glued back together now.
And I make no apologies for how I chose to repair what you broke."

(Meridth Grey)






Av madibasshiraz - 23 augusti 2011 21:30


Wiiiieeeee!!!! Fröken toppad, taggad, överlycklig (ja kärt barn har många namn!)  =)

Ikäll har jag bokstavligt talat flygit fram på vallen med min STORA kärlek! Hon är verkligen något i världsklass! No 1 i min iaf

   Leendet, fjärilarna och den härliga känslan i lilletån verkar bosatt sig hos Fröken Fransson! O detta trots att febern nu börjar stiga och fröken känner sig så där olustigt trött o hänging! Märklig känslan att vara "sjuk" men samtidigt känna sig lyckligast! Lite småknepigt att ligga o feberfrossa med ett leende på läpparna! Hur va det nu..., jo just det: PUCKO CACCA =P 


   Jajja, nog tjatat om det...för idag iaf ;)

I'm happy as a hästtös can be, helt enkelt!  


Nu en varm dusch, knapra lite alvedon o sen Natti Natt! o innan jag drömmer mig iväg så ska jag sjösätta projekt Mr H! Nu börjar "tjatet"! *blink blink*


__________________________________

"Förträng, blunda o förneka,

gör vad Ni kan för att kunna

leva med Er själva...


Ni kan ändå inte rubba mig!

Jag står kvar här som den enda sanningen

mitt ibland alla era lögner o svek!"

 

Av madibasshiraz - 23 augusti 2011 08:49


Leendet vill verkligen inte försvinna och det känns så där bra både i magen o i lilletån! Å ja, jag är faktiskt lite stolt över mig själv o mitt sätt att hantera den senaste veckans issues och crap!-känslor!

Tror mig verkligen veta o framför allt hoppas att jag är mitt i början av ngt stort <3

  

Ikväll väntas det långpromenix inkl lite bad med eLioT, sedan ett dressyrpass och kvällsmys med min STORA Kärlek!  

 

"...and sometimes good things fall apart

 so better things can fall together!"

 

She's my better thing!

Ovido - Quiz & Flashcards